Boende

Vi har stora rymliga prisvärda rum. Vi har något för alla, oavsett om du besöker oss för en konferens eller reser med familj,  vänner. Ska du arbeta i området så kommer du känna dig som hemma hos oss med en personlig service i toppklass. Se filmen med ett exempel på ett av våra familjerum.


Enkelrum

För dig som är ensamresenär är enkelrummen ett ypperligt alternativ. Rummen är möblerade med en skön 120 cm bred säng, skrivbord, stol, tv samt fåtölj. Vissa rum har heltäckningsmatta. Badrum med toalett och dusch. Gratis trådlöst internet. 

Dubbelrum

Våra tvåbäddsrum är ett bra förslag för dig som reser med sällskap och uppskattar utrymme och komfort. Rummen är möblerade med två bekväma 90 cm breda sängar som står separat från varandra (går att flytta ihop), två sköna fåtöljer och ett skrivbord med stol. Fräscht badrum med toalett och dusch. Gratis trådlöst internet. 

Familjerum

Utmärkt alternativ för max 4 personer. Rummen är uppdelade i 2 sovrum med gemensam hall, dusch och toalett . Varje sovrum är möblerat med två 90 cm breda sängar, två fåtöljer samt väl tilltagen arbetsplats. Gratis trådlöst internet. 

Rum för de små

Vi värnar om framtiden och tar hand om de små i naturen genom att erbjuda dem rum i våra insektshotell. Gratis nektar.

Välkommen till Hotell VindelnGallerian

© Hotel VindelnGallerian | Foto: Sesamphoto / Vindelfoto | Hemsida: Publiciteta&Co

 Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Du kan läsa mer här.

Godkänn

Neka samtycke